Uudised / Kutse ühisseminarile "Kuidas vähendada soola või muude valitud toitainete sisa...

Tervise Arengu Instituut kutsub osalema WHO ja Tervise Arengu Instituudi poolt korraldataval ühisseminaril, et tutvustada rahvatervise valdkonna eesmärke ja arutada strateegiaid, kuidas vähendada soola või muude valitud toitainete sisaldust töödeldud toidus.

WHO toetusel saabuvad seminarile oma kogemust jagama spetsialistid Hollandist ja Šveitsist (tagatud on tõlge).

Seminar toimub 8. veebruaril kella 9–16 Tallinnas Radisson Blu Hotel Olümpia konverentsikeskuse ruumis Omega.

Osalema on oodatud toiduainetööstuse esindajaid, eriti tootearenduse eest vastutavad spetsialistid, Tallinna Tehnikaülikooli toidutehnoloogia õppetooli esindajad ja riigiasutuste spetsialistid, kes tegelevad toitumisvaldkonnaga.

Seminar on osalejatele tasuta.

Palume teatada oma osalemisest hiljemalt 1. veebruariks e-posti aadressil anneli.sammel@tai.ee.

NB! Lisatud on ka link küsimustikuga tootjatele soola teemal (neile, kes seda varasemalt ei ole täitnud). See on vajalik üldise ülevaate saamiseks Eesti toidutööstuses toimuvatest arengutest soola vähendamisel. Küsimustiku täitmine on anonüümne ja võtab aega 5–7 minutit. Küsimustiku saab täita siin: http://udesuux.havike.eenet.ee/limesurvey/index.php?sid=26616&lang=et

Kõigile tekkinud küsimustele vastab Anneli Sammel, Tervise Arengu Instituudi mittenakkushaiguste ennetamise osakonna juhataja, mob 552 5000, tel 659 3948, anneli.sammel@tai.ee.