Uudised / Tallinna Tervishoiu Kõrgkool kutsub 21. märtsil avatud uste päevale Tallinnas ja Ko...

21. märtsil toimub Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli avatud uste päev Tallinnas ja Kohtla-Järve struktuuriüksuses. Kõrgkool tutvustab tervishoiualase hariduse omandamise võimalusi nii rakenduskõrgharidustasemel kui kutseõppes ning pakub võimalust osa võtta loengutest ja praktikumidest ning osaleda koostööpartnerite messil.

Uksed avatakse huvilistele 21. märtsi hommikul kell 9.30 Tallinnas (Kännu 67) ja Kohtla-Järvel (Lehe 12) ning need jäävad avatuks kuni kl 14. Kõrgkooli rektor Ülle Ernits peab Tallinna koolimajas tervitussõnavõtu kl 10 ja seejärel saab tutvuda kõrgkooli õppimisvõimaluste ning kaasaegsete õppeklasside ja laboratooriumitega.

Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli Tallinna üksuses toimub ka kõrgkooli koostööpartnereid tutvustav minimess, mis annab ettekujutuse kõrgkooli suurematest praktikabaasidest, täienduskursustest ja töövõimalustest. Messil on esindatud Ida-Tallinna Keskhaigla, Kaitseväe Logistikakeskuse tervisekeskuse meditsiiniväljaõppekeskus, Eesti Õdede Liit, Lääne-Tallinna Keskhaigla, Pärnu Haigla, Põhja-Eesti Regionaalhaigla, MTÜ THINK Eesti.

Igal täistunnil algavad kõrgkooli tutvustavad ringkäigud ja terve päeva jooksul jagatakse infot õppekavade, sisseastumistingimuste ning kõrgharidusreformiga seotud muudatuste osas.

Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis toimub 2013/2014. õppeaastal rakenduskõrgharidusõppe vastuvõtt farmatseudi, hambatehniku, tegevusteraapia, tervisedenduse, optometristi, õe põhiõppe ja ämmaemanda õppekavale. Kutseõppes saab õppida hooldustöötaja, erakorralise meditsiini tehniku, lapsehoidja ja massaaži eriala õppekaval.

Avatud uste päeva täpse ajakavaga saab tutvuda siin.

 

Lisainfo:
Karit Kaasik
Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli turundus- ja kommunikatsioonispetsialist
Tel 6711 732, mob 504 0729
karit.kaasik@ttk.ee