Uudised / Tartumaa noorsoopolitseinikud lahendavad noorte muresid ka Facebookis

Tartumaa noorsoopolitseinikud lahendavad noorte muresid ka Facebookis

  • Autor:Politsei- ja Piirivalveameti Lõuna prefektuur
  • 20. Detsember 2013

Tartumaa noorsoopolitseinikud sukeldusid hiljaaegu sotsiaalmeediasse, et pakkuda abi ning lahendada noorte muresid ja probleeme.

Noorte seas levib ütlus, kui sind pole Facebookis, siis sind pole olemas. Tartumaa noorsoopolitseinikud tahavad igal juhul olla noorte jaoks olemas ja nii avasid nad oktoobrikuu lõpus sotsiaalmeedia vahendusel ukse noortele, kes saavad nüüdsest oma probleemide ja muredega vahetult ja avameelselt Facebooki vahendusel politsei poole pöörduda.

Tartumaa noorsoopolitseinike Facebooki lehel toimetavad reaalsed politseinikud, kes päevast päeva noortega tegelevad, sealhulgas ka erinevaid noorte süütegusid menetlevad. Oma Facebooki kontole ootavad noorsoopolitseinikud lisaks tavapärastele küsimustele ja muredele ka vihjeid, mille pinnalt tööd tulemuslikumaks teha ja murekohti lahendada, millega lapsed oma nime-näoga politseisse muidu ei pöörduks.

Noorsoopolitseiniku Kai Alakivi sõnul ajendas sotsiaalmeedias osalema eelkõige noorte endi soov ja vajadus politseinikega sotsiaalmeedia vahendusel suhelda ning teisalt ka politseinike soov oma ennetussõnumitega sihtrühmani jõuda. „Populaarses suhtlusvõrgustikus osalemise põhieesmärk on koostöös noorte endi, lapsevanemate ja väljakujunenud võrgustikuga leida võimalusi, kuidas jõuda noorte jaoks oluliste probleemkohtadeni, et neid siis üheskoos lahendada," selgitas Alakivi. 

Tartumaa noorsoopolitseinikud

Foto: Tartu noorsoopolitseinikud Sirly Näkk, Greten Sööl, Kai Alakivi ja Kirsika Jõks lahendavad noorte muresid nüüd ka Facebookis

Tartumaa noorsoopolitseinike tegemistega Facebookis saab tutvuda siin.

 

Lisainfo:

Ragne Keisk
pressiesindaja
kommunikatsioonibüroo
Politsei- ja Piirivalveamet
tel 730 8851, mob 5665 6866
ragne.keisk@politsei.ee