Uudised / Eestlaste lemmik e-teenus on SportID

Eestlaste lemmik e-teenus on SportID

  • Autor:SportID International
  • 08. Juuni 2015

4. juuni õhtul lõppes Tallinnas finaalvõistlusega Riigi Infosüsteemide Ameti korraldatud konkurss "Eesti parim e-teenus", publiku lemmiku tiitli pälvis ettevõtete sporditeenus SportID.

"Rohkem kui pooltel eestlastel pole veel kujunenud harjumust trenni teha, seega on publiku lemmiku tiitel meile väga suureks julgustuseks, et tegeleme õige asjaga," sõnas SportID tegevjuht Marti Soosaar. Kokku on SportID kahe tegutsemisaasta jooksul aidanud Eesti sporti tuua 1,5 miljonit eurot ettevõtete raha ja motiveerinud liikuma üle 13 000 töötaja.

Eesti parima e-teenuse konkursile laekus kokku 67 avaliku, era- ja kolmanda sektori e-teenust, mille seast tegi esimese valiku žürii. Kõigi sektorite finalistid, nende hulgas ka SportID, asusid võistlema publiku lemmiku tiitli ja konkursi peavõidu nimel. Publiku lemmikuks valisid 2255 hääletanut SportID.

SportID on veebikeskkond, mis toob kokku terviseteenuste pakkujad, ettevõtted ja nende töötajad ning loob mitmekesised ja soodsad võimalused töötajatele makstava sporditoetuse haldamiseks. Kaks aastat tegutsenud SportID-ga on liitunud 13400 kasutajat, 215 Eesti ettevõtet ja 257 terviseteenuse pakkujat.

E-Teenus

Publiku lemmiku e-teenuse SportID loojad (foto autor: Tiina-Liina Uudam)

 

Lisainfo:
Britt Rosenberg
Avalike suhete juht
SportID International
Veeriku 9, Tartu
britt@sportid.ee
mob 5347 3963