Uudised / Reumaliit kutsub käimispäevale

Reumaliit kutsub käimispäevale

  • Autor:Eesti Reumaliit
  • 25. August 2017

Laupäeval, 26. augustil, toimub juba 18. korda Eesti Reumaliidu käimispäev. Toimumiskohaks on seekord Rakvere rahvaaed.

Tegu on traditsioonilise tervist edendava üritusega, mis toodi Eestisse Soome Reumaliidu eestvõttel 1999. aastal. 

Käimispäev  pakub osalejatele heal tasemel kepikõnniõpetust ning loengu luu- ja liigesehaigete kehalisest aktiivsusest. Treeneriks on Valmar Ammer Eesti Kepikõnni Liidust. Loengu peab füsioterapeut Kirsti Pedak.

Päeva raames toimub tervisenäitajate, vererõhk, kehamassiindeks, rasvaprotsent, luutihedus, veresuhkur ja kolesterool, tutvustamine ja mõõtmine.

Ootame kõiki, kes peavad lugu tervisest ja liikumisest. Igaüks leiab midagi enda jaoks, on see siis mõnus treening värskes õhus, huvitav loeng, muusika või lihtsalt pere ning tuttavate ringis üks tore laupäev.

Üritust toetavad Hasartmängumaksu Nõukogu, Eesti Vabariigi Sotsiaalministeerium (Euroopa Sotsiaalfond), Kultuuriministeerium, Keskkonnaamet, Rakvere linn, Rakvere Kultuurikeskus,  AQVA Hotel & Spaa, AbbVie Biopharmaceuticals GmbH Eesti filiaal, GlaxoSmithKline Eesti OÜ, Merck Sharp & Dohme OÜ,  Novartis Pharma Services Inc Eesti filiaal, Mefo AS, Eesti kepikõnni Liit, Eesti Reumatoloogide Selts, Eesti Taastusarstide Selts, kuldsponsoriks on Roche Eesti OÜ.