Uudised / Kuidas hoolekande klientidest saavad kodanikud. Uue rehabilitatsioonitöö valdkonna ...

Esmaspäeval, 16. veebruaril kl 12.30–13.30 toimub Tallinnas Koskla 16 DUO kirjastuse uue rehabilitatsioonivaldkonna käsiraamatu "Kuidas klientidest saavad kodanikud. Taastumise ja kaasatuse toetamine CARe metoodika abil" esitlus. Isiklikult on võimalik kohtuda ja küsimusi esitada metoodika ühele autoritest Jean Pierre Wilkenile, kes muuhulgas on sel aastal Tallinna Ülikooli sotsiaaltöö instituudi külalisprofessor.

CARe on mõeldud inimeste toetamiseks nende isiklikus ja sotsiaalses taastumisprotsessis ning tugineb psühhosotsiaalse rehabilitatsiooni, taastumise ja võimestamise põhimõtetele. See lähenemine pakub vaimse tervise probleemidega, sõltuvushäiretega või sotsiaalselt ebasoodsas olukorras olevate inimestega töötavatele kutselistele tõhusaid viise ja võimalusi abivajajate toetamiseks.

Raamatu eestikeelse väljaande kirjastaja on sotsiaalne ettevõte DUO kirjastus, mis sündis taastujate ja vaimse tervise spetsialistide ühisest ideest. Raamatute müügiks on loodud e- pood aadressil http://duokirjastus.eu/e_pood/. Raamatumüügist saadud tulu kasutatakse kirjastustegevuse jätkamiseks ja taastujate uute algatuste toetamiseks.

Külli Mäe, kirjastuse asutajaliige: "Ma soovin, et kirjastuse valitud väljaanded aitaksid teha aitajatel sellist tööd, mis tõesti ka on tajutavad abina, sellise abina, mis julgustab leidma endas jõuvarud, et jaksata jälle oma eluga edasi minna ning olla ühiskonna väärikas liige."

Marju Õunpuu, kirjastuse asutajaliige: "Näen oma ootustes DUO kirjastus omamoodi hea tahte kanalina, mis annab oma panuse „kiiksuga" ja „kiiksuta" inimeste vastastikusse austusse ja üksteisemõistmisse."

Olete oodatud esitlusele ja laiemalt koostööle DUO kirjastusega.

 

Lisainformatsioon:
Marju Õunpuu
mob 5303 5984
marju.ounpuu@duokirjastus.ee