Uudised / Linn ja noortekeskused kutsuvad noori üles korraldama alkoholivabasid koolilõpupidu...

Tartu Linnavalitsuse tervishoiuosakond kuulutab koostöös noortekeskustega välja konkursi „Alkoholivaba lõpupidu", mis on mõeldud Tartu linna 9. ja 12. klasside lõpetajatele.

„Kutsume konkursil osalema kõiki Tartu linna koolide lõpuklasse. Kui tekib küsimusi, kuidas pidada põnevat ja lahedat alkoholivaba lõpupidu, siis saab nõu küsida noortekeskuse noorsootöötajatelt. Oluline on, et noored ise võtavad kogu klassiga vastutuse, et lõpupeol keegi ei tarvita alkoholi ega muid uimastavaid aineid," ütles tervishoiuosakonna juhataja Sirje Kree.

Konkursil osalemiseks tuleb peo erinevad tegevused üles pildistada ning selleks jagatakse kõikidele osalejatele Anne noortekeskuses välja ühekordsed fotokaamerad. Parimatest noorte lõpupeol tehtud fotodest valmib fotonäitus, mida saab näha Tarkusepäeval. Kaamerad tuleb tagastada hiljemalt 25. juuniks.

Osalemiseks tuleb täita hiljemalt 5. juuniks registreerimisvorm veebiaadressil http://bit.ly/1j6NTY0.

Kõikide projekti tingimustele vastanute vahel loositakse välja auhinnad 26. juunil linnavalitsuse tervishoiuosakonnas. Peaauhind on reis purjekaga Paradiisi saarele – Naissaarele. Lisaks loositakse välja seiklus Tartu seikluspargis koos õhusõiduga ja Aura kinkekaart kogu klassile.

Osalemise reeglid: www.lille.tartu.ee.

Projekti rahastab Tartu Linnavalitsuse tervishoiuosakond.

 

Lisainfo:
Hele Riit-Vällik
Lille Maja direktor
mob 534 62889
hele.riit-vallik@raad.tartu.ee