Uudised / Tervise Arengu Instituut kutsub toitlustuskohti osalema köögiviljakampaanias!

Tervise Arengu Instituut (TAI) jätkab sügisel üle-eestilist köögiviljakampaaniat „Köögiviljad kaalu ei kasvata", mis kestab 14. septembrist 4. oktoobrini. Kampaania on suunatud eeskätt 20–35-aastaste noortele, aga ka laiemale avalikkusele ning kampaania eesmärgiks on julgustada inimesi tegema tervislikumaid valikuid, süües senisest rohkem köögivilju.

Kampaania toimub TAI eestvedamisel juba kuuendat aastat. Viimasel kolmel aastal on kampaanias osalenud paljud söögikohad üle Eesti ning loodame rohkele osavõtule ka sel korral.

Millest kampaania koosneb?

Kampaania reklaamid on televisioonis, raadios, väli- ja online-meedias. Kõik reklaamid suunavad spetsiaalsele veebilehele, kus jagatakse köögiviljatoitude retsepte, kampaanias osalevate söögikohtade pakkumisi ja muud põnevat kampaaniaga seotud materjali. Kevadist kampaanialehte käis uurimas üle 12 000 unikaalse külastaja ning selle näidist saab näha aadressil http://toitumine.ee/kampaania/kaal/soogikohtade-pakkumised/.

Kuidas kampaanias osaleda?

Soovime, et inimesed teeksid tervislikke valikuid ka kodust väljaspool süües, seetõttu kutsume kampaaniaga liituma söögikohti üle Eesti.

Kampaaniaperioodil ootame sooduspakkumisi või erimenüüd köögiviljarikaste toitude osas.

  • Pakutavad toidud ei pea olema taimetoidud, kuid võiksid sisaldada enamaltjaolt köögivilja.
  • Toitudes võiks tähelepanu pöörata ka sellele, et neis poleks liigselt soola ja rasva.
  • NB! Kartul ei kuulu köögiviljade hulka oma suure tärklisesisalduse tõttu, küll aga võib kartul olla roogade lisandiks.
  • Pakkumisi võib koostada ka juba menüüs olevatele köögiviljarikastele toitudele, kuid sel juhul peaks lisaväärtusena pakkuma neile kas hinnasoodustust või ekstra portsjonit salatit või köögiviljalisandit.
  • Pakkumiste arvu osas piirangud puuduvad. Vastavalt soovile võib teha igaks päevaks erineva kampaaniatoidu, koostada nädalapakkumised kui ka hoida üht kindlat või mitut erinevat pakkumist menüüs kuni kampaaniaperioodi lõpuni.

Kampaanias osalemise kasu

Kampaania veebilehel tuuakse välja osalevate toitlustuskohtade pakutavad kampaaniatoidud koos hindadega, toitlustuskoha logo ja link nende kodulehele.
Kui pakute kampaania erinevatel nädalatel erinevaid roogi või soodustusi, uuendame kodulehel andmeid jooksvalt.
Olulist väärtust lisab kindlasti ka see, et söögikoht saab oma klientide seas tõsta tervisliku toitumise tähtsust ning julgustada neid rohkem köögivilju tarbima.

Oma soovist kampaaniaga liituda või täiendava info saamiseks võtke palun ühendust aadressil kai@ogilvy.ee.

Registreerimine kampaania ajal

Alates 14. septembrist saab oma pakkumised vormistada jooksvalt kampaanialehe kaudu , nagu on näha eelmise aasta kampaania veebilehel http://toitumine.ee/kampaania/viljakas/.

Täiendava info saamiseks võtke palun ühendust e-posti aadressil kai@ogilvy.ee.

Kampaaniat rahastatakse Euroopa Sotsiaalfondist programmi "Tervislikke valikuid toetavad meetmed 2013–2014" raames.