Uudised / Euroopa spordinädal innustab kondimootorit kasutama

Seekordne Euroopa spordinädal, mis Eestis keskendub kontorispordile, innustab töötajaid nelja nädala jooksul jalgsi, rattal või rulluisutades tööle minema. Võistlusest "Kondimootoriga tööle!" saavad osa võtta viieliikmelised sõpruskonnad ning kõige aktiivsem ettevõte saab preemiaks kontorivõimlemistreeneri. 

"Poole oma ärkvel oldud täiskasvanuelust veedame tööl ning spordiharjumust pole rohkem kui pooltel eestlastest. Seega on kontor täpselt see koht, kust peaks liikumisharjumuse juurutamisega alustama," selgitab projekti "Kondimootoriga tööle!" juht Ermo Tikk. Kolmandat korda toimuvas projektis on siiani osalenud mitu tuhat Eesti ettevõtete töötajat. "Puhas sääst kütuse pealt oli juba 140 eurot," meenutab Scania töötaja Viljar Varik 2014. aasta kondimootoriprojekti, mil ettevõttega võitjaks tuldi. Sel aastal alustatakse kampaaniaga ka Lätis ja Leedus.

"Kondimootoriga tööle!" projekt saab alguse 5. septembril ning kestab neli töönädalat. Arvestust peetakse tööpäevadel kondimootoriga tööle ja töölt koju mindud kordade üle. Võistluses saavad mõõtu võtta viieliikmelised sõpruskonnad ning kondimootori kasutuskorrad tuleb üles märkida SportID keskkonna treeningpäevikusse. Kirja saab end panna igaüks ning ühes tiimis ei pea olema vaid ühe ettevõtte töötajad. Aktiivsete tiimide seast loositakse välja võitja, kellele kingitakse viis paari jooksutosse. Kõige aktiivsem ettevõte saab preemiaks aga kontorivõimlemistreeneri tervelt üheks kuuks. Jooksvalt jagatakse silmapaistvatele osalejatele välja SportID spordikrediiti ning üllatusauhindu.

"Kondimootoriga tööle" võistlus toimub 10. septembril algava Euroopa spordinädala raames. 

Ürituse Facebooki lehekülg: https://www.facebook.com/events/508478092684265/
Üritusele tiimi registreerimine: https://sportid.com/