Uudised / Vanemlusprogramm "Imelised aastad" ootab grupijuhikandidaate

Vanemlusprogramm "Imelised aastad" ootab grupijuhikandidaate

  • Autor:Tervise Arengu Instituut
  • 22. September 2017

Tervise Arengu Instituut otsib kandidaate „Imelised aastad“ vanemlusprogrammi grupijuhtide väljaõppesse

Kandidaate oodatakse järgmistest maakondadest: Lääne-Virumaa, Saaremaa, Jõgevamaa, Valgamaa, Viljandimaa, Põlvamaa, Pärnumaa, Läänemaa, Järvamaa, Hiiumaa ja Raplamaa. Väljaõpe toimub 7.-10. novembril 2017 Tallinnas. 

Grupijuhiks kandideerijal peaks olema kõrgharidus psühholoogia-, tervise-, sotsiaaltöö- või kasvatusteaduste valdkonnas, varasem töökogemus laste, perede või lapsevanematega ning koolitamise või gruppidega töötamise kogemus. Grupijuhiks võib sobida näiteks sotsiaalpedagoog, eripedagoog, kooli-, lapse- või kliiniline psühholoog, pereterapeut, noorsootöötaja, lasteaia- või kooliõpetaja ja täiskasvanute koolitaja. Grupijuhiks ei pruugi sobida rollikonflikti tekkimise ohu tõttu kohaliku omavalitsuse lastekaitse- või sotsiaaltöötaja.

„Imelised aastad“ koolituste põhiprogramm on mõeldud 3–8-aastaste laste vanematele, kes soovivad kas ennetada võimalikke laste käitumisprobleeme, tulla toime perekriisidega või kelle peres kasvavad esmaste käitumishäiretega lapsed.

Programmi mõju ja elluviimist tutvustavat videot on võimalik vaadata siit.

Kuna „Imelised aastad“ programmi rakendatakse koostöös kohalike omavalitsustega, siis annab kandideerimisel eelise kohaliku omavalitsuse poolne kinnituskiri.

Vaata kandideerimistingimusi lähemalt programmi "Imelised aastad" juurest.