Uudised / Personaalmeditsiini uudiskirjas: koolitused ja veebiseminar ning KKK

Märtsikuu personaalmeditsiini uudiskirja peamine artikkel „Arstid ja õed on oodatud osalema meditsiinilise genoomika ja personaalmeditsiini koolitustel“ keskendub TAI korraldavatele koolitustele. Osalemine koolitusel on hea võimalus täpsemalt teada saada, mida võimaldab riiklik personaalmeditsiini taristu, milliseid on esimesed väljatöötavad teenused ja koos oma ala tippspetsialistiga saab kujundada vastuseid patsientide küsimustele. Artikli lõpus kommenteerivad valdkonna eksperdid Liis Leitsalu ja Mikk Jürisson, miks tasub sellel koolitusel osaleda.

Lisaks leiab uudiskirjast intervjuu projekti juhi Piret Kuhlbarsiga „Korduma kippuvad küsimused personaalmeditsiini taristu kohta“, kus anname vastuseid küsimustele, mida on selle projekti ja koolituste käigus kõige enam küsitud.

Arstid, õed ja meditsiinitudengid on oodatud 4. aprillil toimuvale veebiseminarile „Personaalmeditsiini areng Eestis – valmiv riiklik taristu ja teenused“, kus tutvustame personaalmeditsiini taristut ja teenuseid lühemas vormis juhatades sisse me põhjalikumad koolitused, millest on juttu uudiskirja peamises artiklis.

Loe uudiskirja ja liitu ka uudiskirja tellijatega.