Uudised / Avatud on registreerumine Tallinna Lastehaigla Laste Vaimse Tervise Keskuse aastako...

Konverents toimub 30. augustil 2024, Tervise 28, Lastehaigla Vaimse Tervise Keskuse 0-korruse suures saalis.

Ürituse avavad Tallinna Lastehaigla juhatuse esimees Konstantin Rebrov, Tallinna Lastehaigla ravijuht Liis Toome ning Tallinna Lastehaigla Vaimse Tervise Keskuse juhataja Anne Kleinberg.

Seminari vestluseid ja ettekandeid modereerib Laste Vaimse Tervise Keskuse kliiniline psühholoog Triinu Ojalo.

Lastehaigla Laste Vaimse Tervise Keskuse juhataja Anne Kleinberg: „Esmase psühhoosiga nooruki õigeaegne diagnostika ja ravi aitavad ennetada keerulise psüühikahäirega noore inimese elukvaliteedi langust. Selle häire käsitlus on ravimeeskonnale kaalukas väljakutse, milleks meie teadmised peavad olema parimad võimalikud ja võimalusel isegi ajast ees.“

Konverentsi esmaettekande teeb Rootsi Hallandi lääni laste- ja noorukite psühhiaatria vanemkonsultant dr Hakan Jarbin, kes räägib psühhoosi käsitlusest ja ravist noorukitel.

Tallinna Lastehaiglast osalevad konverentsil psühhiaatrid dr Edgar Tarelkin ning dr Irja Ivarinen, kelle ettekanded on juhtumianalüüsi ning antipsühhootikumide kõrvaltoimete jälgimisest.

Teemal „Psühhoos ja perekond“ räägib Põhja-Eesti Regionaalhaigla psühhiaatriakliiniku kliiniline psühholoog Kadri Troost.

Ettekannetele järgneb esinejate paneeldiskussioon.

Konverentsi on registreerumisel võimalik jälgida ka veebis.

Registreerumislink