Uudised / Parimad suitsuprii plakatid tulid Antslast ja Tallinna Pae Gümnaasiumist

Kooliõpilastele suunatud ennetusprogrammi „Suitsuprii Klass" ühe osana toimus 11. veebruarist kuni 11. märtsini plakatikonkurss, mille parimad tööd tulid sel aastal Antsla Gümnaasiumist ja Tallinna Pae Gümnaasiumist.

„Konkursile ootasime plakateid teemal „Vanem, ole eeskujuks!" koos teemakohase lause või loosungiga. Plakateid laekus kokku 201," lausus konkursi korraldaja, Tervise Arengu Instituudi projektijuht Reelika Viitamees. Ta täpsustas, et konkurss on mõeldud neile klassidele, kes osalevad ka tänavusel „Suitsuprii Klassi" programmis.

Plakateid hindas tervise- ja turundusvaldkonna spetsialistidest koosnev žürii, kes jälgis sõnumi selgust, mõjuvust, idee uudsust, plakatlikkust ja teostuse kvaliteeti. Töid hinnati kahes vanuseklassis.

Võidutööd 4.–8. klasside kategoorias:

  • I koht Tallinna Pae Gümnaasiumi 6. klass
  • II koht Lüllemäe Põhikooli 7. klass
  • III koht Ridala Põhikooli 5. klass

Võidutööd 9.–12. klasside kategoorias:

  • I koht Antsla Gümnaasiumi 12.b klass
  • II koht Kohtla-Järve Ühisgümnaasiumi 9.a klass
  • III koht Tartu Veeriku Kooli 9.a klass

Esimese koha võitnud klassid saavad preemiaks ühisürituse korraldamiseks 320 eurot, teise koha võitjad 200 ja kolmanda koha võitnud klassid 130 eurot.

Parimate tööde ideid kasutab Tervise Arengu Instituut järgmise aasta Suitsuprii programmi plakati ja muude materjalide väljatöötamisel. Võidutöid saab vaadata siit.

 

Lisainfo:
Reelika Viitamees
Tervise Arengu Instituudi projektijuht
tel 659 3972
reelika.viitamees@tai.ee

Maris Jakobson
avalike suhete nõunik
tel 659 3906, mob 5302 2737
maris.jakobson@tai.ee